Hälsning från avgående VD

För snart 2 år sedan trädde jag, Miriam Åslin, in som tillfällig VD för Xzero. Jag fick två avgörande saker på mitt bord. Vi stod i slutfasen i skapandet av den bästa modulen hittills. Vi har skapat moduler i många år och sålt kund specifika anläggningar till många ställen i välden, men detta skulle vara en modul som var bättre, billigare, lättare, enklare och serieproducerbar.

Den andra saken var att leverera det projekt som vi fått bidrag på nästan 15 miljoner att genomföra. Jag kan bara säga såhär i efterhand att vi verkligen har fått in en fullträff på båda!

Vi har fastställt en design, verktyg är beställda, och en lina för serietillverkning kommer köras igång Q1 nästa år.

EU projektet är levererat, med mycket bra betyg, det har gett oss bra marknadsföring, en stor slutbetalning och vi har kommit igenom nålsögat för att söka ytterligare allt större bidrag från EU.

Andreas anslöt för 1,5 år sedan och arbetat med affärsutveckling, produktifiering och våra exklusiva samarbeten.

Så, efter att ha levererat en mogen produkt, och med ett mycket lyckat EU projekt är det dags för mig att återgå till min vanliga roll som COO. Då framtiden närmast kommer dikteras av marknaden och våra exklusiva samarbeten lämnar jag därför VD platsen till Andreas Törnblom.